HU         EN

HíreinkNem csak a szakmát, az energetikai aktualitások iránt érdeklődőket is várják a debreceni Energoexpón


A kormány energetikai stratégiájáról, a villamosenergia-rendszer rugalmasságáról és az energetikai stabilitásról is szó esik a csütörtökön kezdődött kétnapos rendezvényen.

Tizennégy kiállítóval és szakmai előadásokkal várják az érdeklődőket a Kölcsey Központban.

Nem csak a szakmát, az energetikai aktualitások iránt érdeklődőket is várják a debreceni Energoexpón

Az energiapiac főbb szereplői egyebek mellett az épületenergetikáról, a hatékony energiamodellekről és a megújuló energiaforrásokról is beszámolnak a konferencián. Az Energoexpót 15. alkalommal rendezik meg.

Az elmúlt években ugyan elmaradt a konferencia és a szakkiállítás, az orosz-ukrán háború és az energiaárak növekedése miatt azonban úgy értékelték a szakemberek, hogy újra időszerű a megrendezése, az energiaiparban ugyanis új „trendek” jelentek meg. Előtérbe került például a megfizethető energia vagy a biomassza-felhasználás is.

- Nagy fokú figyelem van most a megújuló energiaforrásokon is – ez elkezdődött a naperőművek nagy fokú kialakításában a közületek részére, illetve a háztartásokban, vállalatoknál is –, valamint említésre méltó a hőszivattyúk térnyerése – mondta Vaszkó Bettina, a V-Trade Kiállítások Kft. projektvezetője.

Forrás: dehir.hu 

Visszaszámláló

A rendezvényig hátralévő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2024. április 18-19.
2024 © Energoexpo.hu - Minden jog fenntartva
x x x x x