HU         EN

HíreinkENERGO 2023 Konferencia és Kiállítás Debrecen


ENERGO 2023 Konferencia és Kiállítás Debrecen 

Az energiaellátás folyamatos biztosítása és megfizethető ára, komoly rizikófaktort jelent a mindennapokban. Energetikai Konferenciánk ennek kiszámíthatóbbá tételével szeretne segítséget nyújtani friss információk megosztásával.
 
Időpont: 2023. április 27-28.
Kölcsey Központ DEBRECEN 


Az ENERGOEXPO 14 éven át Magyarország meghatározó, integrált energetikai fóruma volt, amelyet sikeres szakmai konferenciák kísértek. A kialakult helyzetben ismét időszerű egy energetikai témájú, az energiahatékonysággal és fenntarthatósággal foglalkozó rendezvény, amely nem kizárólag a szakmát, hanem az energetikai aktualitások iránt érdeklődő közönséget is megszólítja.
A rendezvény célja a megváltozott energiaárak, feltételrendszerek és az alternatív költségtakarékos felhasználás bemutatása. A Konferencia keretében szeretnénk megszólítani a környező települések vezetőit; regionális vállalatok képviselőit, döntéshozóit; szervezetek elismert szakértőit; a tudományos- és az üzleti világ szereplőit, az energetikai szakembereket, tanácsadókat, társasházi közösképviselőket, önkormányzatokat és a banki szektort egyaránt. 

A RENDEZVÉNY TEMATIKÁJÁT IDE KATTINTVA MEGNÉZHETI! 
A Konferencia elismert egyesületi-és szakmaközi szervezetek támogatásával valósul meg.

Központi elérhetőségünk:
V-Trade Kiállítások Kft.
4032 Debrecen, Füredi út 76.
+36 (52) 436 011
energoexpo@energoexpo.hu
vtrade@vtrade.hu
www.energoexpo.hu

Visszaszámláló

A rendezvényig hátralévő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2024. április 18-19.
2024 © Energoexpo.hu - Minden jog fenntartva
x x x x x