HU         EN

A kiállításrólENERGOexpo Energetikai Szakkiállítás
 

Alternatív megoldások
A megújuló energiaforrások előnyei hosszú távon pozitív hatással szolgálhatnak az ember energiaszükségletének kielégítésére, illetve a hasznosításukkor lehetőségünk nyílik arra is, hogy a villamos energia, az üzemanyag, illetve az ivóvíz nagy részét végre mi magunk is könnyűszerrel elő tudjuk állítani. A családok és a vállalkozások életében egyaránt fontos a megújuló energiák, energiatakarékos eszközök minél szélesebb körben történő felhasználása a kiadások csökkentése és környezetünk megóvása érdekében. 

 Egyre népszerűbbek az alternatív meghajtású autók
A megújuló energiák használatának térnyerése manapság már túl mutat az építőipari és egyéb felhasználáson. Az alternatív energiával hajtott közösségi közlekedés, illetve személyszállítási eszközök is komoly fejlődésen mentek keresztül rövid időn belül. 

ENERGOexpo Bemutatása 
Az ENERGOexpo Nemzetközi Energetikai Szakkiállítás és Konferencia Magyarország meghatározó, integrált energetikai fóruma. A szakkiállítás és a konferencia kiváló lehetőséget biztosít az energetikai szektor új tudományos ismereteivel, irányvonalaival és a piaci kihívásokkal való megismerkedésre. A rendezvény az ország energetikai vezetőinek egyik találkozóhelye, ezért kiállítóként és konferencia résztvevőként kiváló alkalmat teremt a partnerkapcsolatok kiépítésére, szakmai kapcsolatok ápolására.

A kezdetektől-napjainkig az ENERGOEXPO szervezési filozófiája változatlan: értékeli a meglévő energetikai rendszer irányítási, technológia, üzemviteli és hatékonysági helyzetét és bemutatja az energetikát érintő új eszközöket és technológiákat.

Helyet ad a nemzetgazdaság energetikai iparrá nyitása, a tudományos élet és a kutatás-fejlesztés, az energiatermelés és kereskedelem, továbbá az energetika valamennyi gyakorló szereplőjének a hazai energiapolitika korábbi célkitűzései eredményeinek bemutatására, értékelésére, illetve a középtávú elképzelések megvitatására.

A konferencia szakmai programja bővelkedik az energetikával szorosan összefüggő ez idáig eldöntetlen múltbeli, jelen és jövőbeni kérdéssel, amelyekben kívánatos lenne végleges álláspontra jutni, különösen azon témákban, amelyek a középtávú terveinket alapvetően meghatározzák.

 

 

Visszaszámláló

A rendezvényig hátralévő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2023. április 25-26
2023 © Energoexpo.hu - Minden jog fenntartva
x x x x x