HU         EN

A kiállításról

 

ENERGO 2023 Konferencia és Kiállítás Debrecen 

Az energiaellátás folyamatos biztosítása és megfizethető ára, komoly rizikófaktort jelent a mindennapokban. Energetikai Konferenciánk ennek kiszámíthatóbbá tételével szeretne segítséget nyújtani friss információk megosztásával.
 
Időpont: 2023. április 27-28.
Kölcsey Központ DEBRECEN 


Az ENERGOEXPO 14 éven át Magyarország meghatározó, integrált energetikai fóruma volt, amelyet sikeres szakmai konferenciák kísértek. A kialakult helyzetben ismét időszerű egy energetikai témájú, az energiahatékonysággal és fenntarthatósággal foglalkozó rendezvény, amely nem kizárólag a szakmát, hanem az energetikai aktualitások iránt érdeklődő közönséget is megszólítja.
A rendezvény célja a megváltozott energiaárak, feltételrendszerek és az alternatív költségtakarékos felhasználás bemutatása. A Konferencia keretében szeretnénk megszólítani a környező települések vezetőit; regionális vállalatok képviselőit, döntéshozóit; szervezetek elismert szakértőit; a tudományos- és az üzleti világ szereplőit, az energetikai szakembereket, tanácsadókat, társasházi közösképviselőket, önkormányzatokat és a banki szektort egyaránt. 

A RENDEZVÉNY TEMATIKÁJÁT IDE KATTINTVA MEGNÉZHETI! 
A Konferencia elismert egyesületi-és szakmaközi szervezetek támogatásával valósul meg.

Központi elérhetőségünk:
V-Trade Kiállítások Kft.
4032 Debrecen, Füredi út 76.
+36 (52) 436 011
energoexpo@energoexpo.hu
vtrade@vtrade.hu
www.energoexpo.hu

 

ENERGOexpo Bemutatása 
Az ENERGOexpo Nemzetközi Energetikai Szakkiállítás és Konferencia Magyarország meghatározó, integrált energetikai fóruma. A szakkiállítás és a konferencia kiváló lehetőséget biztosít az energetikai szektor új tudományos ismereteivel, irányvonalaival és a piaci kihívásokkal való megismerkedésre. A rendezvény az ország energetikai vezetőinek egyik találkozóhelye, ezért kiállítóként és konferencia résztvevőként kiváló alkalmat teremt a partnerkapcsolatok kiépítésére, szakmai kapcsolatok ápolására.

A kezdetektől-napjainkig az ENERGOEXPO szervezési filozófiája változatlan: értékeli a meglévő energetikai rendszer irányítási, technológia, üzemviteli és hatékonysági helyzetét és bemutatja az energetikát érintő új eszközöket és technológiákat.

Helyet ad a nemzetgazdaság energetikai iparrá nyitása, a tudományos élet és a kutatás-fejlesztés, az energiatermelés és kereskedelem, továbbá az energetika valamennyi gyakorló szereplőjének a hazai energiapolitika korábbi célkitűzései eredményeinek bemutatására, értékelésére, illetve a középtávú elképzelések megvitatására.

A konferencia szakmai programja bővelkedik az energetikával szorosan összefüggő ez idáig eldöntetlen múltbeli, jelen és jövőbeni kérdéssel, amelyekben kívánatos lenne végleges álláspontra jutni, különösen azon témákban, amelyek a középtávú terveinket alapvetően meghatározzák.

Alternatív megoldások
A megújuló energiaforrások előnyei hosszú távon pozitív hatással szolgálhatnak az ember energiaszükségletének kielégítésére, illetve a hasznosításukkor lehetőségünk nyílik arra is, hogy a villamos energia, az üzemanyag, illetve az ivóvíz nagy részét végre mi magunk is könnyűszerrel elő tudjuk állítani. A családok és a vállalkozások életében egyaránt fontos a megújuló energiák, energiatakarékos eszközök minél szélesebb körben történő felhasználása a kiadások csökkentése és környezetünk megóvása érdekében. 

 

Visszaszámláló

A rendezvényig hátralévő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2024. április 25-26
2023 © Energoexpo.hu - Minden jog fenntartva
x x x x x