HU         EN

A kiállításról


Időpont: 2019. április 12-14. 


Nyitvatartás: 
Április 12. (péntek): 13:00-18:00
Április 13. (szombat): 10:00-18:00
Április 14. (vasárnap): 10:00-17:00

Helyszín: Debreceni Főnix Csarnok  ( 4028, Kassai út 28.)
Belépőjegy: 500 ft.-ENERGOexpo Energetikai Szakkiállítás 2019.-ben: 
Alternatív megoldások
A megújuló energiaforrások előnyei hosszú távon pozitív hatással szolgálhatnak az ember energiaszükségletének kielégítésére, illetve a hasznosításukkor lehetőségünk nyílik arra is, hogy a villamos energia, az üzemanyag, illetve az ivóvíz nagy részét végre mi magunk is könnyűszerrel elő tudjuk állítani. A XIII. ENERGOEXPO Energetikai Szakkiállítás a HAJDÚÉP-el egyidőben és egy helyszínen kerül megrendezésre, hiszen a családok és a vállalkozások életében egyaránt fontos a megújuló energiák, energiatakarékos eszközök minél szélesebb körben történő felhasználása a kiadások csökkentése és környezetünk megóvása érdekében. Fél napos fórum keretében a látogatók hallhatnak az otthonokat, mikro kis-és középvállalkozásokat érintő megújuló energetikai újdonságokról. Ugyanakkor a rendezvény hosszú távon biztosítja a beruházóknak, hogy a helyszínen kapott tanácsok által könnyebben döntsenek az energiagazdálkodás és az energiaracionalizálás lehetőségeiről.

 Egyre népszerűbbek az alternatív meghajtású autók
A megújuló energiák használatának térnyerése manapság már túl mutat az építőipari és egyéb felhasználáson. Az alternatív energiával hajtott közösségi közlekedés, illetve személyszállítási eszközök is komoly fejlődésen mentek keresztül rövid időn belül. Az érdeklődők hasznos információkat, tanácsokat kaphatnak az elektromos autózásról, aktuális támogatásról. A kiállítás keretében a következő márkákkal találkozhatnak: BMW, AUDI és RENAULT elektromos és hibrid hajtású járművek, VOLKSWAGEN haszongépjárművek.ENERGOexpo Bemutatása 2015-ig: 
Az ENERGOexpo Nemzetközi Energetikai Szakkiállítás és Konferencia Magyarország meghatározó, integrált energetikai fóruma. A szakkiállítás és a konferencia kiváló lehetőséget biztosít az energetikai szektor új tudományos ismereteivel, irányvonalaival és a piaci kihívásokkal való megismerkedésre. A rendezvény az ország energetikai vezetőinek egyik találkozóhelye, ezért kiállítóként és konferencia résztvevőként kiváló alkalmat teremt a partnerkapcsolatok kiépítésére, szakmai kapcsolatok ápolására.

A kezdetektől-napjainkig az ENERGOEXPO szervezési filozófiája változatlan: értékeli a meglévő energetikai rendszer irányítási, technológia, üzemviteli és hatékonysági helyzetét és bemutatja az energetikát érintő új eszközöket és technológiákat.

Helyet ad a nemzetgazdaság energetikai iparrá nyitása, a tudományos élet és a kutatás-fejlesztés, az energiatermelés és kereskedelem, továbbá az energetika valamennyi gyakorló szereplőjének a hazai energiapolitika korábbi célkitűzései eredményeinek bemutatására, értékelésére, illetve a középtávú elképzelések megvitatására.

A konferencia szakmai programja bővelkedik az energetikával szorosan összefüggő ez idáig eldöntetlen múltbeli, jelen és jövőbeni kérdéssel, amelyekben kívánatos lenne végleges álláspontra jutni, különösen azon témákban, amelyek a középtávú terveinket alapvetően meghatározzák.

 

 

Visszaszámláló

A következő ENERGOexpo-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2019. április 12-14.
2021 © Energoexpo.hu - Minden jog fenntartva
x x x x x